© Powered by SiteSpirit

 
logo.jpg

VTH-Achtergrond-_0002_Layer 14 copy 3.jpg

IMG_9590.jpg
IMG_9563.jpg

Bezoekersrestaurant

Welkom!

Het bezoekersrestaurant biedt u een ruim assortiment broodjes, salades, soepen, warme maaltijden, snacks en wisselende dagspecialiteiten.

We schenken Douwe Egberts koffie en Pickwick thee. Het fris en zuivel aanbod is deels biologisch. Zoals melk, karnemelk en een aantal vruchtensappen onder EKO keurmerk.

Het gebak komt van patisserie de Rouw uit Vught, aangesloten bij het internationale elitegezelschap 'Relais Dessert', waarvan men alleen op uitnodiging lid wordt.

Nog een bekende naam uit de omgeving is die van het gerenommeerde Michelinster Restaurant De Treeswijkhoeve in Waalre. Dick Middelweerd, eigenaar-chefkok van dit bijzondere restaurant, voorziet ons het hele jaar door van op het seizoen afgestemde sterrensoepen.

Maxim's biedt u inderdaad een brede keuze, waar binnen ook de vegetariër en veganist niet zijn vergeten. Zo kunnen we nog even doorgaan, maar... 'the proof of the pudding is in the eating'. Dat is zo en dat blijft zo, eet smakelijk!

We zullen ons best doen het u naar de zin te maken! 


Openingstijden

Bezoekersrestaurant Máxim's is geopend van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 20.15 uur en op zaterdag, zondag en feestdagen van 11.00 tot 20.15 uur (voor alle dagen geldt na 20.00 uur alleen broodjes, fris, koffie en thee.)

Telefoon: (040)-8889882

E-mail: hebtueenvraag@maxim-s.nl


Welkom bij: Máxim’s eten, drinken en meer ...